Certyfikaty jakości

Dbaj o zdrowie swoje i twoich klientów!

Stawiamy nacisk na cztery obszary istotne dla kontroli zagrożeń w produkcji lodu:

  1. regularne testowanie wody i lodu spożywczego,
  2. środki bezpieczeństwa dla działalności produkcyjnej,
  3. wytyczne w zakresie pakowania i etykietowania,
  4. wytyczne w zakresie obowiązków pracownika.

Jeśli w wyniku inspekcji sanitarnej okaże się, że dany producent lodu nie spełnia norm, traci on status członkostwa EPIA i IPIA. W ten sposób chronimy konsumentów i naszych członków przed nieuczciwymi producentami.

Jesteśmy rekomedowani przez  Ice Sculpture

IPIA

International Packaged Ice Association

IPIA

Międzynarodowe Stowarzyszenie Producentów Lodu Paczkowanego

www.packagedice.com

EPIA

European Packaged Ice Association

EPIA

Europejskie Stowarzyszenie Producentów Lodu Paczkowanego

www.europeice.com

SPB-PBA

Polish Bartenders Association

SPB-IBA

Stowarzyszenie Polskich Barmanów

www.spb-pba.org.pl

NICA

The National Ice Carving Association

NICA

Międzynarodowego Stowarzyszenia Rzeźbiarzy w Lodzie

www.nica.org

Certyfikaty

EPIA - zobacz certyfikat

Najwyższa jakość Quality International 2015 - zobacz certyfikat

Gepard Biznesu 2014 oraz Gepard Biznesu 2015

System HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) - analiza zagrożeń i krytyczne punkty kontroli - zobacz certyfikat

Prawo własności przemysłowej - udzielone przez Urząd Patentowy Rzeczpospolitej Polskiej - zobacz świadectwo ochronne.

Polisa Ubezpieczeniowa - zobacz polisę